Test Bank For Cultural Psychology Second Edition by Steven J. Heine Author

Test Bank For Cultural Psychology Second Edition by Steven J. Heine Author

Availability: In stock

$33.00

ISBN-13:
978-0393912838
ISBN-10:
0393912833
Edition:
Second Edition

Top reasons to buy Test Bank For Cultural Psychology Second Edition by Steven J. Heine Author from us:

Best Price:
  • Your motto is to go for the least and our policy is to reduce costs as low as possible like Test Bank For Cultural Psychology Second Edition by Steven J. Heine Author
Fast Access:
  • Test banks are often bought for instant use and reference, may be for an exam that you need to prepare for tonight. Our instant access system ensures immediate delivery as soon as the payment is cleared with absolutely no waiting time
Support:
  • Customer service is always willing to help you, 24 hours a day, seven days a week.
Extremely safe:
  • Secure connection and payment system ( 256 bit SSL - Secure Socket Layer )
  • We never share your information to third party.

***THIS IS NOT THE ACTUAL BOOK. YOU ARE BUYING the in e-version of the following book***

ISBN-13:
978-0393912838
ISBN-10:
0393912833
Edition:
Second Edition

– The is what most professors use an a reference when making exams for their students, which means there’s a very high chance that you will see a very similar, if not exact the exact, question in the test!

– The file is either in pdf, doc, rtf or zipped in the package and can easily be read on PCs and Macs.

– Delivery is INSTANT. You can download the files IMMEDIATELY once payment is done.

We also faced similar difficulities when we were students, and we understand how you feel.
But now, with the Test Bank For Cultural Psychology Second Edition by Steven J. Heine Author, you will be able to

* Anticipate the type of the questions that will appear in your exam.
* Reduces the hassle and stress of your student life.
* Improve your studying and also get a better grade!
* Get prepared for examination questions.
* Can save you time and help you understand the material.

This is the quality of service we are providing and we hope to be your helper.
Delivery is in the next moment. is accurate.

If you have any questions, or would like a receive a sample chapter before your purchase, please contact us at contact@lovetestbank.com

DIF: Medium
REF: You Are a Product of Your Own Culture
TOP: E. Ethnocentrism
MSC: Applied

16. You review all of the studies that you’ve done in your career, and realize that they all use WEIRD samples. Based on this characteristic of your samples, which of the following challenges is the most applicable to your work?
a) determining universality
b) countering ethnocentrism
c) getting jerungdu
d) overcoming the Müller-Lyer illusion
e) defining culture

ANS: A
DIF: Easy
REF: The Psychological Database Is Largely WEIRD
TOP: B.d. WEIRD samples
MSC: Applied

17. In an African Studies research paper that you are writing for publication, you used the word “culture” to refer to a South African people. Which of the following is NOT a challenge to using this definition of culture to indicate “South Africans”?
a) Some South Africans have likely been exposed to ideas from many other countries, such as the United States and China.
b) Present-day South Africans are likely very different from South Africans in the early 20th century.
c) Many South Africans themselves do not know what it really means to be South African, or what that term entails.
d) There is too much variability within the South African population to warrant a single “South African” category.
e) Many South Africans have likely traveled beyond their national borders and have been introduced to messages from foreign cultures.

ANS: C
DIF: Medium
REF: What Is Culture?
TOP: A.a. What is culture?
MSC: Applied

18. You want to raise your child so that she won’t be susceptible to the Müller-Lyer illusion. Based on what the textbook discusses as being the reason for why some people are more susceptible to this illusion than others, what should you do to make your child less susceptible to it?
a) Train her and drill her on it as soon as she can talk.
b) Remove her from North America.
c) Raise her in an environment without corners.
d) Find a place with a high point of subjective equality, and make sure to raise her somewhere else.
e) This cultural difference is genetically inherited, so little can be done to make one less susceptible.

ANS: C
DIF: Easy
REF: The Psychological Database Is Largely WEIRD
TOP: B.d. WEIRD samples
MSC: Applied

19. You are about to greet Paul for the first time. Upon meeting him, you take his right hand and put it up to your forehead. You then put Paul’s hand down and release it. In your culture, this is the custom for greeting people for the first time. Suppose that researchers have decided that this custom is really a functional universal. Which of the following would you assume to be the case in other cultures?
a) The custom is not used as much in other cultures.
b) The custom does not exist in other cultures.
c) The custom is triggered by different causes in other cultures.
d) The custom solves different problems in other cultures.
e) The custom has no equivalents in other cultures.

ANS: A
DIF: Medium
REF: Psychological Universals and Levels of Analysis
TOP: B.c.ii. Functional universal
MSC: Applied

20. You grew up learning that nodding your head means “yes,” and most people you know do the same; however, you recently learned that people in some cultures nod their heads when they mean to say “no.” Nodding your head would thus be characterized as a(n)
a) existential universal.
b) functional universal.
c) nonuniversal.
d) accessibility universal.
e) statistical universal.

ANS: A
DIF: Hard
REF: Psychological Universals and Levels of Analysis
TOP: B.c.iii. Existential universal
MSC: Applied

21. Which of the following is an example of ethnocentrism?
a) “I grew up eating fish raw, but people from Culture X like to eat fish cooked. Different countries just have different food preferences.”
b) “I don’t understand. How come we keep dogs as pets, but people from Culture X keep llamas as pets?”
c) “Those people from Culture X are weird. Rather than using forks to eat like we do, like people are supposed to, they like to pick things up using sticks to eat.”
d) “We should be more tolerant of different ethnicities, and make that the key goal of the company.”
e) None of the choices is an example of ethnocentrism.

ANS: C
DIF: Easy
REF: You Are a Product of Your Own Culture
TOP: E. Ethnocentrism
MSC: Applied

22. You completed an exhaustive ethnographic study of every culture in the world. You were particularly interested in the practice of Culture Y, where people hit themselves with sticks on their birthday to ward off evil spirits. Upon examining other cultures, you concluded that this practice was a functional universal. Based on this information, complete the following table (assume that Culture A is characteristic of the rest of the world).
Culture Criterion Culture Criterion
Culture Y Accessibility: Always happens every birthday Culture A Accessibility: (1)
Purpose: Ward off evil spirits Purpose: (2)
a) (1) Different from Culture Y; (2) Same as Culture Y
b) (1) Different from Culture Y; (2) Different from Culture Y
c) (1) Same as Culture Y; (2) Same as Culture Y
d) (1) Same as Culture Y; (2) Different from Culture Y
e) (1) Not enough information; (2) Not enough information

ANS: A
DIF: Hard
REF: Psychological Universals and Levels of Analysis
TOP: B.c.ii. Functional universal
MSC: Applied

23. Your friend is doing a series of visual tasks. In one task, she had to track an object sliding across the screen (slide task). In another task, she had to track an object that popped up on the screen and then disappeared (pop task). According to a brain scan taken during the tasks, her left inferior parietal lobule and right precentral gyrus showed greater activation during the slide task than during the pop task. What does this mean?
a) Your friend found the slide task easier than the pop task.
b) Your friend found the slide task more difficult than the pop task.
c) Your friend was better at the slide task than at the pop task.
d) Your friend was worse at the slide task than at the pop task.
e) Your friend was more confused during the slide task than during the pop task.

ANS: B
DIF: Medium
REF: Is the Mind Independent From, or Intertwined With, Culture?
TOP: B.a. Mind and culture
MSC: Applied

24. Who did NOT contribute to any incarnation of cultural psychology?
a) Wilhelm Wundt
b) Jerome Bruner
c) Harry Triandis
d) Solomon Asch
e) Richard Shweder

ANS: D
DIF: Hard
REF: Where Does Cultural Psychology Come From?
TOP: D. Cultural psychology’s origins
MSC: Factual

25. According to the Sambia,
a) men can get jerungdu from certain trees.
b) femaleness is acquired.
c) men can produce semen, while boys must acquire it.
d) heterosexuality is a positive part of life.
e) maleness is innate.

ANS: A
DIF: Easy
REF: Case Study: The Sambia
TOP: B.b. The Sambia
MSC: Factual

26. Living in a world with carpentered corners means that
a) you will perform better on the absolute-length task than on the relative-length task.
b) you will perform better on the relative-length task than on the absolute-length task.
c) you will have a smaller point of subjective equality.
d) you will be susceptible to the Müller-Lyer illusion.
e) your left inferior parietal lobule and right precentral gyrus will not be activated.

ANS: D
DIF: Medium
REF: The Psychological Database Is Largely WEIRD
TOP: B.d. WEIRD samples
MSC: Factual

27. What did the cognitive revolution NOT entail?
a) rejection of behaviorism
b) a revival of cultural psychology
c) a focus on the mind
d) an emphasis on meanings that people drive from their surroundings
e) moving away from stimulus-response relations

ANS: B
DIF: Medium
REF: Where Does Cultural Psychology Come From?
TOP: D. Cultural psychology’s origins
MSC: Factual

28. If a given psychological construct is found in some cultures and serves a given purpose, but is not found in other cultures, this construct is considered to be a(n)
a) accessibility universal.
b) existential universal.
c) statistical universal.
d) functional universal.
e) nonuniversal.

ANS: E
DIF: Easy
REF: Psychological Universals and Levels of Analysis
TOP: B.c.iv. Nonuniversal
MSC: Factual

29. Which of the following statements about ethnocentrism is TRUE?
a) It is necessary for clearer definitions of what constitutes a cultural group.
b) It is when a person can use multiple cultural standards by which to judge behaviors.
c) It means that behaviors that do not seem normal tend to be viewed as less desirable.
d) It suggests an understanding that what may be natural to me may not be natural to other people around me.
e) It suggests an understanding that one takes a purely objective perspective when examining cultural differences.

ANS: C
DIF: Easy
REF: You Are a Product of Your Own Culture
TOP: E. Ethnocentrism
MSC: Factual

30. To gain jerungdu,
a) you must disparage people from other ethnicities.
b) you must make sure that your research can safely conclude universality.
c) …Kaluli boys must receive semen by ingesting it.
d) …Sambian boys must receive semen by ingesting it.
e) …Etoro boys must receive semen in their anuses.

ANS: D
DIF: Medium
REF: Case Study: The Sambia
TOP: B.b. The Sambia
MSC: Factual

Reviews

Be the first to review “Test Bank For Cultural Psychology Second Edition by Steven J. Heine Author”