View cart “Pharmacology and the Nursing Process Lilley 7th Edition Test Bank” has been added to your cart.
Test Bank Theoretical Basis for Nursing 3rd Edition McEwen

Test Bank Theoretical Basis for Nursing 3rd Edition McEwen

Availability: In stock

$34.00

Test Bank Theoretical Basis for Nursing 3rd Edition McEwen

Top reasons to buy Test Bank Theoretical Basis for Nursing 3rd Edition McEwen from us:

Best Price:
  • Your motto is to go for the least and our policy is to reduce costs as low as possible like Test Bank Theoretical Basis for Nursing 3rd Edition McEwen
Fast Access:
  • Test banks are often bought for instant use and reference, may be for an exam that you need to prepare for tonight. Our instant access system ensures immediate delivery as soon as the payment is cleared with absolutely no waiting time
Support:
  • Customer service is always willing to help you, 24 hours a day, seven days a week.
Extremely safe:
  • Secure connection and payment system ( 256 bit SSL - Secure Socket Layer )
  • We never share your information to third party.

***THIS IS NOT THE ACTUAL BOOK. YOU ARE BUYING the in e-version of the following book***

Test Bank Theoretical Basis for Nursing 3rd Edition McEwen

– The is what most professors use an a reference when making exams for their students, which means there’s a very high chance that you will see a very similar, if not exact the exact, question in the test!

– The file is either in pdf, doc, rtf or zipped in the package and can easily be read on PCs and Macs.

– Delivery is INSTANT. You can download the files IMMEDIATELY once payment is done.

We also faced similar difficulities when we were students, and we understand how you feel.
But now, with the Test Bank Theoretical Basis for Nursing 3rd Edition McEwen, you will be able to

* Anticipate the type of the questions that will appear in your exam.
* Reduces the hassle and stress of your student life.
* Improve your studying and also get a better grade!
* Get prepared for examination questions.
* Can save you time and help you understand the material.

This is the quality of service we are providing and we hope to be your helper.
Delivery is in the next moment. is accurate.

If you have any questions, or would like a receive a sample chapter before your purchase, please contact us at contact@lovetestbank.com

Chapter 1- Philosophy, Science, and Nursing

1. Nursing has been considered both a profession and an occupation. Which of the following supports defining nursing as a profession?
A) Autonomy
B) Learned vocation
C) Varied level of skill
D) Career with varied knowledge

2. How many levels of entry into practice exist for registered nurses?
A) One
B) Two
C) Three
D) Four

3. Nursing is classified as which type of science?
A) Pure
B) Natural
C) Human
D) Applied

4. In defining the philosophy of nursing, which of the following would not be included?
A) Purpose of human life
B) Nature of being
C) Theory of knowledge
D) Scientific method

5. When discussing the science and philosophy of a discipline, how would one define the two in relation to each other?
A) Autonomous
B) Reliant
C) Linked
D) Unrelated

6. Philosophy’s definition includes which of the following?
A) Study of problems that are abstract and general
B) Measures observable phenomena of interest in a discipline
C) Empirical way of gathering data
D) Grounded and tested in experience

7. Based on the science and philosophical schools of thought, which one is founded on the belief that what is experienced is what exists and that experiences be verified through scientific methodology?
A) Received view
B) Human science
C) Phenomenology
D) Constructivism

8. Based on the science and philosophical schools of thought, which one centers on descriptions that are derived from collectively lived experiences, interrelatedness, human interpretation, and learned reality?
A) Empiricism
B) Positivism
C) Rationalism
D) Perceived view

9. When defining nursing philosophy, which of the following is appropriate?
A) Refers to the belief system of the profession and provides perspectives for practice, scholarship, and research.
B) The substantive, discipline-specific knowledge that focuses on the human-universe-health process.
C) Refers to the system of relationship of human response in health and illness.
D) Responsible for generation of knowledge, which provides direction for future.

10. When discussing the knowledge development in nursing science, the study of theory is referred to as which of the following?
A) Ontology
B) Epistemology
C) Methodology
D) Philosophy

11. There are several defined ways of knowing. Which way of knowing is defined as “a priori knowledge that pertain to knowledge gained from thought alone?”
A) Empirics
B) Personal
C) Intuitive
D) Somatic

12. Patterns of knowledge in nursing include use of knowledge from nursing and other disciplines, abstracted and generalized beyond personal experience. Of which pattern of knowledge is this representative?
A) Clinical knowledge
B) Emancipatory knowing
C) Conceptual knowledge
D) Empirical knowledge

13. Nursing is described as a human science based on inclusion of which of the following in the discipline?
A) Physiology
B) Human health
C) Anthropology
D) All of the above

14. A study is conducted and the methodology used for the data collection is focused on testing a hypothesis and seeking to prove or disprove the hypothesis. Which type of methodology is being used?
A) Qualitative
B) Quantitative
C) Methodologic pluralism

15. During the course of a nursing research study, the research selects a theory with a phenomenological foundation seeking to explore the experiences of teens living with HIV. Which type of methodology is being used?
A) Qualitative
B) Quantitative
C) Methodologic pluralism

Answer Key

1. A
2. C
3. D
4. D
5. C
6. A
7. A
8. D
9. A
10. B
11. B
12. C
13. D
14. B
15. A

Reviews

Be the first to review “Test Bank Theoretical Basis for Nursing 3rd Edition McEwen”